Ofte stilte spørsmål

Spørsmål og svar Complete Multi

Ofte stilte spørsmål

 

Trenger jeg kosttilskudd?

 

Kosttilskudd kan vil aldri erstatte et sunt og variert kosthold. Kosttilskudd kan på den annen side være bra for å beskytte seg mot periodiske underskudd på vitaminer og mineraler i kostholdet og for å forsterke et allerede sunt kosthold.

Jeg er en mann og er ganske aktiv, hvilken bør jeg velge?

Trener du 3 dager i uken eller mer?

  • Ja, velg Complete Multi Sport
  • Nei, velg Complete Multi Mann

Jeg er en kvinne og er ganske aktiv, hvilken bør jeg velge?

Trener du 3 dager i uken eller mer?

  • Ja, velg Complete Multi Sport
  • Nei, velg Complete Multi Kvinne

Trenger jeg å ta kosttilskudd når det er vinter?

  • Ja, ettersom det mindre sol kan det være bra for kroppen med ekstra tilskudd av vitamin D.

Trenger jeg å ta kosttilskudd når det er sommer?

  • Vitamin D dannes av huden når det er sol. Selv om sommeren ofte er preget av mye sol, vil solkrem redusere dannelsen av vitamin D og overskyet vær er ofte med på å redusere antall soldager.

Hvorfor er Complete Multi Kvinne bra for kvinner?

  • Dette er på grunn av innholdet av B-vitaminene biotin, riboflavin og niacin. Disse B-vitaminene bidrar til å opprettholde normal hud. Biotin bidrar også til å opprettholde normalt hår. I tillegg er det økt innhold av jern som er et mineral kvinner har behov for. Spesielt under menstruasjonsperioden.

Hvorfor er Complete Multi Mann bra for menn?

  • I dette produktet er det et høyere innhold av ingrediensene av sink, selen, magnesium og vitamin B6. Sink bidrar blant annet til å opprettholde det normale testosteronnivået i blodet. Magnesium er bra for muskler og bidrar til normal muskelfunksjon. Produktet har også økt innhold av selen som blant annet bidrar til normal spermatogenese og bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.

Hvorfor er Complete Multi 50+ bra for personer i denne alderen?

  • I dette produktet har innholdet av kalsium, jod, vitamin A, B6, B12, D3 og K1 blitt økt. Kalsium, vitamin K1 og D3 er viktig for benbygningen mens vitamin A bidrar til å opprettholde normalt syn. Vitamin B12 bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

Hvorfor er Complete Sport bra for aktive personer?

  • Innholdet av magnesium er økt for å bidra til normal muskelfunksjon samt at sink bidrar immunsystemets normale funksjon. Magnesium er også viktig for forbrenningen av karbohydrater i tillegg til at vitamin B6 bidrar til normal omsetning av protein og glykogen. 

Trykk på et av produktene og les mer